1

Teema: Normaalseid mehi ?

Kas siin tõesti pole siis leida ühetgi normaalset meest ? Peaaegu kõik kes kirjutanud mulle on , on nii umbes 40 pluss vanus ..
Noo kuulge big_smile
Kui on veel saadaval normaalseid mehi siis sooviksin et keegi neist ühendust siis võtaks ka  big_smile

2

Vasta: Normaalseid mehi ?

Ahjaa minu konto on roozike

3

Aga sa ära jää ootele, kuni normaalsed ühendust võtavad! big_smile Võta ise nendega ühendust wink

Pealegi on sul profiilis kirjas "umbes vanuses 24-35" ja "umbes" on mõne mehe jaoks hoopis teise tähendusega wink

Minu konto on Premiere

Mingi uus mood postitamise jaoks ajutine kasutaja teha, et enda nime alt ei taha kirjutada? smile või sain millegist valesti aru?

5

ei saa oma nime ju panna- ütleb, et keegi teine kasutab seda. Eraldi ei viitsi küll end foorumisse regada smile

Mõmm ...okei smile keeruline värk. Ei mäleta et oleks pidanud eraldi regama aga siin mitu potentsiaalset seletust, mille hulka kuulub kindlasti ka "kehv mälu" smile

Mina samuti lihtsalt olles date24.ee saidile sisse logides vajutan hiirega foorumi nimele ja olengi sees. Siia postisuse alla saan ka kirjutada ja selle ära saata ilma igasuguste probleemide ja lisa registreerimiseta.

8

Roozike, normaalsed mehed on ainult filmides big_smile

BTW... mul on sama asi, et tulen foorumisse siis olen kõigest külaline ja ei saa oma nime all postitada. Aga ega mind see eriti ei huvitagi.

fahecook

Sa nii noor ka. Siis veel mehed kasvavad. Seep polegi omavanuseid.  Tead küll ju - mehed on naistest alati mõned  aastad maas big_smile

Kui mees saab 40+ pole ta enam äkki normaalne ... kummaline lähenemine big_smile

Iga inimene, isegi mees, olgu ta siis, 40+ või 40- , on normaalne. Meie, naised aga, oleme igaüks enda jaoks mõelnud välja, selle ainukese, kes tundub normaalne. See, vist on elu, mis paneb kõik omamoodi paika.

Huvitav küll mida teha "normaalse" naise või mehega   roll

Mina küll ei otsi normaalset naist...
Naine peab ikka eriline olema -   minu jaoks eriline!

Viimati muutis Wolffish (02.03.2012 12:58:47)

13

tere oleks soov  tutvuda   lähemalt, veeta aega koos rõõmsalt.

14

jah eks ta ole, kurb hakkab küll kuidagi kui omavanustega suhelda ei saa. Aga ole ise aktiivsem. Loomulikult ongi sinu jaoks normaalne ikka eakaaslane, ma ei näe mingit valet lähenemist asjale või solvangut.
Ma ei taha kommenteerida teemat - väga vana naine ja noor mees või vastupidi ... aga minule isiklikult on see vastuvõetamatu. Mees, kes endast pea 20 aastat vanemat naist tahab, peab ikka päris sügava puudega olema.
Vananemine on ka oskus ja tuleb teha seda väärikalt, mitte muutudes eblakaks, kes endast kordades nooremaid naisi jahib ja debiilset juttu ajab ja noortele külge lööb. Ainus võimalus on neil see, et rahakott muutub tunduvalt kergemaks...

15

meil siin üks 70-ne Rootsist pärit eestlane, kes ütleb, et viiekümnene naine on minu jaoks vana. Kes mida otsib, tuleb ära tunda - kes inimest endale kõrvale, kes seksi ja ilu sõpradele kadestamiseks big_smile
Nii lihtne see elu ongi. Peaasi, et igaüks saab selle mida väärt on. Ja lollidelt tulebki raha ära võtta.